Aangesloten bij  afscheidsmomenten Gecertificeerd Afscheidsfotograaf keurmerk afscheidsfotograaf
   
Tel. (0031) 6 40 28 98 25 - info@iljaverstratenfotografie.nl
ilja verstraten afscheidsfotografie logo

(0031) 6 40 28 98 25
info@iljaverstratenfotografie.nl


 

23 februari 2019: Afscheidsmomenten on tour! Seminar over het gemis van een broer of zus:

Samen met mijn collega van Afscheidsmomenten, Boukje Canaan, organiseren we op 23 februari een seminar over het gemis van een broer of zus. Zij worden nog te vaak vergeten en vergeten zichzelf ook te vaak. We hebben dé autoriteit op dit gebied in Nederland gevraagd om te komen spreken en ze komt! Minke Weggemans is ervaringsdeskundige, oprichter van stichting Broederziel en auteur. Het meest recente boek wat ze heeft geschreven heet “Als je een broer of zus verliest”. Heel herkenbaar voor veel broers en zussen die een broer of zus moeten missen. Ook Saskia van de Riet komt spreken, zij heeft het boek geschreven: “Ik mis Wanda”, wat gaat over het proces wat ze doormaakte nada haar zus Wanda was overleden. Over het verlies van een broer of zus wordt weinig gesproken, wat haar verbaasde. Lees het interview met Saskia door op de volgende link te klikken:

Interview met auteur Saskia van de Riet

Deze dag is interessant voor broers en zussen maar ook voor (uitvaart)professionals. Ga jij het verschil maken voor broers en zussen? Bekijk de dag en meld je aan door op onderstaande link te klikken en we zien je graag op 23 februari bij cultureel centrum Jan van Besouw te Goirle.

Afscheidsmomenten on tour

13 februari 2019: interactieve workshop “Staan en opvallen!” door Christine Bender

Staan en opvallen!

Christine doet het!
Ik doe het ook: Staan en opvallen!
Dankbaar dat ik één van de verdrietigste gebeurtenissen in mijn leven, positief om heb mogen buigen, om anderen te helpen. Dit doe ik door foto’s te maken van het afscheid van een dierbare. Mijn vak is afscheidsfotografie.
Omdat ik deze foto’s zelf zo gemist heb na het overlijden van mijn broer Peter, weet ik hoe belangrijk ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen als je in een rouwproces zit.

Presentaties geven

Wat ik eerder nooit gedurfd zou hebben, ga ik nu doen: presentaties geven! Omdat ik heel vaak achteraf hoor, “had ik maar geweten dat dat bestond”. Daarom wil ik graag dat mensen afscheidsfotografie leren kennen op het moment dat ze er rustig over na kunnen denken of dat iets is wat jou ook zou kunnen helpen. Ik wil graag dat afscheidsfotografie net zo gewoon wordt als fotografie bij elke andere belangrijke gebeurtenis in je leven. Dat is het doel van mijn presentatie.
Op het podium staan is niet mijn natuurlijke habitat. In mijn werk als afscheidsfotograaf ben ik onopvallend, vaak zeggen mensen dat ze me niet eens hebben gezien. Ik kan me “verstoppen” achter mijn camera. Maar straks sta ik op het podium, ik kan me nergens achter verstoppen. Wat ik dan doe, is “staan en opvallen!” Helemaal als mezelf met mijn authentieke verhaal, wat mij zo uniek maakt, maar wat ook zo kwetsbaar voelt.
Daar heb je best een beetje lef voor nodig!

Lef en liefde!

Christine boost in 7 stappen jouw lef.
Lef is het enkelvoud van leven. “Leef het leven dat goed voelt, niet het leven dat er goed uit ziet”.
Er gebeuren dingen in het leven die schokkend zijn en niet te bevatten. En dan?
Dan vraag je je af of je het leven leeft wat je voor ogen had. Of leef je om aan de verwachtingen van anderen te voldoen?
Als jij jouw leven accepteert zoals het nu is, hoe dat er ook uit ziet, dan kun je leven vanuit je gevoel.
Acceptatie is de bron van liefde. En liefde hebben we nodig om te leven. Ook om te overleven als er iets schokkends gebeurd.
Door liefde kun je jouw kracht laten stralen in de dingen die je doet, in de wereld om je heen. Als een druppel die in het water valt en steeds grotere kringen maakt.

Stralen en schitteren

Ook Christine werkt vanuit liefde. Ze laat haar kracht stralen. En ze laat jou stralen. Ze laat je schitteren. Net als zijzelf doet! Ze helpt je het leven te leiden dat goed voor je voelt.
Zodat je je droom bereikt, je doelen haalt, dingen gaat doen die je nog niet durft.
Inspirerend? Kom dan op 13 februari naar deze interactieve workshop. Na 1,5 uur stap je buiten met veel meer lef dan toen je binnenkwam, je voelt dat je leeft!

Bekijk hieronder het filmpje van Christine:

 

7 februari 2019 lezing Marieke Henselmans en Ilja Verstraten in De Halle in Axel.

Kijk op onderstaande flyer hoe je je moet aanmelden, iedereen is welkom:

 

Even voorstellen als bestuurslid van stichting Broederziel

 

 

 

Ik ben gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Foto’s van de laatste levensfase, begrafenis of crematie geven houvast bij het verdriet en een herinnering voor later. Ik ben aangesloten bij Afscheidsmomenten en bij Stichting Broederziel.

aangesloten bij afscheidsmomenten logo st broederziel

Ilja Verstraten Fotografie
Graaf Jansdijk B25
4554 CB Westdorpe

Tel. (0031) 6 40 28 98 25
info@iljaverstratenfotografie.nl


KvK: 64308138

Gecertificeerd Afscheidsfotograaf
keurmerk afscheidsfotograaf

 
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Mijn missie is:

Mensen helpen een plekje te vinden in een voor hen nieuwe wereld

 
   
 

ilja verstraten afscheidsfotografie
(0031) 6 40 28 98 25
info@iljaverstratenfotografie.nl